Доставка

Условия за доставка.

Доставката се осъществява чрез куриерска услуга от Еконт или Спиди  до офис на куриер или адрес на клиента в рамките на 3 работни дни.
Разходите по доставката са за сметка на клиента. Цената се изчислява от модула на куриера при поръчка и зависи от това дали доставката ще бъде до адрес или офис.

При поръчка над 50 лв. доставката е за сметка на Craft Collection до офис на Спиди.

При необходимост ще се свържем  с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Craft Collection  не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато клиента е посочил неверни, непълни и/или неточни данни /адрес или телефон/ за доставка.

Пратките се изпращат с опция “Преглед”, като клиента е длъжен да прегледа стоката при получаване на  доставката. В случай на установени несъответствия, липси или повреди да уведоми незабавно Craft Collection.

Craft Collection не носи отговорност за щети, получени при транспортирането на поръчката. При установяване на такива клиента следва  да се обърнете към куриера, който е длъжен да му предостави Протокол за рекламация.