Комплект "Той и Тя"

  • Кат. номер: 22002

Комплект мъжка гривна с оникс, хематит и лабрадорит и дамска с розов кварц и тюркоаз.

за камъните:

  • Розов кварц  – С нежният си розов цвят радва очите, пълни сърцето с любов и лекува душата. Това е камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Дарява с  нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония.
  • Тюркоаз – Един от най-предпочитаните естествени камъни независимо от капризите на модата.Това е камък, който носи късмет, вдъхва живот, и защитава от лоши очи.Вярва се, че магическите му свойства поглъщат всяка вреда, насочена към този, който го носи.
  • черен ониск- Вдъхва чувство за лична сила и баланс  на ума и тялото. Отклонява всяка негативна енергия. Защитева от предателство, клюки и завист. Освобождава от негативното в миналото и  помага да се продължи напред. 
  • Хематит- Защитава от опасности. Известен е, като камък на ума. Носи заземяваща и успокояваща енергия. Засилва логическото мислене. Намалява негативността и спомага за балансирането на ума, тялото и духа.
  • Лабрадорит- Пази от нещастия и беди.  Успокоява,хармонизира и балансира енергията на притежателя. Зарежда позитивна енергия, силна воля и  късмет. Пречиства цялата аура на човек, засилва интуицията, отключва творческият потенциал и креативността.

Педлагат се и отделно:

мъжка гривна- кат. № 24002

дамска гривна с кат. № 14046

24,00 лв. 19,20 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,20 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
размер на камъните
10мм.,8мм., 6мм
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!