Комплект Той и Тя

  • Кат. номер: 22004

Комплект мъжка и дамска гривна тип шамбала изработенa със специално подбрани  естествени камъни, за защита от негативна енергия и балансиране на тялото и духа.

В тези гривни са съчетани:

  • черен ониск- Вдъхва чувство за лична сила и баланс  а ума и тялото. Отклонява всяка негативна енергия. Защитева от неизвестни опасности, като предателство, клюки, психически атаки. Предпазва от завист. Освобождава от негативното в миналото и  помага да се продължи напред. 
  • Хематит- Защитава от опасности. Известен е, като камък на ума. Носи заземяваща и успокояваща енергия. Засилва логическото мислене. Намалява негативността и спомага за балансирането на ума, тялото и духа.
  • Лабрадорит- Пази от нещастия и беди.  Успокоява,хармонизира и балансира енергията на притежателя. Зарежда позитивна енергия, силна воля и  късмет. Пречиства цялата аура на човек, засилва интуицията, отключва творческият потенциал и креативността.
  • Тигрово око - Дава равновесие в емоционалния живот. Предпазва от уроки. Помага на човек да държи дистанция от външни влияния, намалява зависимост към вредни навици, повишава волята и емоционалната стабилност. Предпазва от отрицателна енергия  и привлича положителни събития. Помага за взимането на правилни решения., повишава концентрацията.
  • Малахит –Камък за просперитет, щастие и изобилие. Помага за продуктивност в кариерата. Предпазва от злини и нещастия.

Педлагат се и отделно:

мъжка гривна- кат. № 14035

дамска гривна с кат. № 14034

Забележка: Дамската гривна по Ваше желание може да бъде изработена на черен конец.

27,00 лв. 21,60 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,60 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
размер на камъните
8 мм
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!